Építési hulladék gyűjtése és szállítása – „sittszállítás”

Az építkezésen keletkező hulladék elszállítása, vagyis “sittszállítás” során számos előírásnak kell megfelelni. Évtizedes tapasztalatunknak és a hazai piac egyik legnagyobb gépparkjának köszönhetően önálló szolgáltatóként biztosítjuk az építési hulladék kezelésének minden fázisát Budapesten és Pest megyében.

Hulladékszállítás profiktól

Mivel cégcsoporton belül széleskörű hulladékszolgáltatást nyújtunk, lényegesen nagyobb szaktudással rendelkezünk például a kommunális hulladék, rekultivációk, épületbontásnál keletkezett veszélyes és egyéb hulladékok kezelése és adminisztrációja területén, mint általában az építési hulladékszállító szolgáltatók.

A Megrendelő igényének megfelelően a rendkívül szigorú LEED illetve BREEAM rendszer szerint is tudjuk az elszállított hulladékokat kezelni.

Az újrahasznosítható és az újrahasznosításra alkalmatlan anyagokról súly és anyagi minőség alapján minden hónapban hulladékkezelési kimutatást készítünk a Megrendelő részére, amely az épületminősítési folyamat elmaradhatatlan részét fogja képezni. Áraink minden esetben egyedileg kerülnek kialakításra, az alábbi árakat tájékoztató jelleggel tüntetjük fel:
  • Tiszta „sitt” hulladék (beton, tégla, cserép, inert hulladék) szállítása és hasznosítása: 6.200 Ft + Áfa / m3 díjtól Budapest területén belül
  • Kevert építési és bontási hulladék: 7.200 Ft + Áfa / m3 díjtól Budapest területén belül

Sittszállítás Budapesten és Pest megyében rövid határidőn belül: