Konténerszállítás

Az építési vagy bontási munkálatok során keletkezett hulladék elszállítása a teljes folyamat elengedhetetlen része, mely nagy körültekintést, megfelelő eszközparkot és környezetvédelmi hatósági engedélyeket igényel.

A konténeres hulladékszállítás többet jelent a keletkező hulladék konténerbe rakásánál és elszállításánál, hiszen ehhez a hulladékkezelési részfolyamathoz is szigorú előírások kapcsolódnak. A megbízható hulladékszállítás mindig kifizetődő, ezért bízza ránk a hulladékszállítás problémáját.

Tudjon meg többet a szállításról és arról, hogy milyen előnyöket garantál Önnek egy profi szolgáltató.

Konténeres hulladékszállítási tevékenységünket 31 éve végezzük megbízhatóan, versenyképes árakon. Ügyfeleink között tudhatjuk a legnagyobb vállalatokat és visszatérő magánszemély megrendelőinket egyaránt.

Mi nem csak a konténert biztosítjuk a keletkezett hulladék összegyűjtéséhez, hanem gondoskodunk annak előírások szerinti elszállításáról saját telephelyünkre, ahol szétválogatjuk és feldolgozzuk, lehetőség szerint újrahasznosítjuk . Áraink minden esetben egyedileg kerülnek kialakításra, az alábbi árakat tájékoztató jelleggel tüntetjük fel:
  • Tiszta „sitt” hulladék (beton, tégla, cserép, inert hulladék) szállítása és hasznosítása: 6.200 Ft + Áfa / m3 díjtól Budapest területén belül
  • Kevert építési és bontási hulladék: 7.200 Ft + Áfa / m3 díjtól Budapest területén belül

Konténerszállítás rövid határidőn belül: