Egyéb szolgáltatások

Cégcsoportunk egyéb szolgáltatásai

Konténeres hulladékszállítási tevékenységünk mellett cégcsoporton belül vállalunk széleskörű hulladékkezelési, mobil wc, szaniter és iroda konténer bérbeadási és szállítási, hulladékgyűjtési és gépi földmunka szolgáltatásokat, akár komplex projektek kivitelezéséhez kapcsolódóan.

A konténerszállítás során segítséget nyújtunk megrendelőinknek a szelektív hulladékgyűjtés megszervezésében, továbbá megoldást kínálunk a munkaterületen keletkező veszélyes hulladékok megfelelő kezelésére, elszállítására és ártalmatlanítására is.
A konténerszállítás mellett az egyes munkaterületekről származó szilárd és folyékony (mobil WC) hulladékok gyűjtését és szállítását teljeskörűen, egyetlen szolgáltatóként tudja vállalni.
Cégcsoportunk nem csak a hulladékkezelési feladatokat, de a földmunkákhoz és épületek bontásához kapcsolódó kihívásokat is megoldja megrendelőinek egyedi igénye esetén.
Jelenleg 22 járművel végezzük a hulladékgyűjtési és szállítási feladatokat Budapesten és vonzáskörzetében.
Nem csak építkezések, de nagyobb rendezvények számára is biztosítunk mobilkerítéseket és kordonokat széles választékban, helyszínre szállítással együtt.