Karrier

Legyél Te is a Merkon Kft. munkatársa!

Miért jó nálunk dolgozni?

Közel három évtizede működő, családias cég vagyunk, ahol mindannyian tiszteljük, megbecsüljük és támogatjuk egymást. Több, a kezdetektől itt lévő munkatárs segíti ennek az összetartó közösségnek az életben tartását. A megbízhatóság, kiszámíthatóság mellett kiegyensúlyozott, hosszú távú lehetőséget biztosítunk kollégáink számára.

Tartozz közénk és légy csapatunk aktív tagja!

Állásajánlataink

Regisztrált mérlegképes könyvelő

Regisztrált mérlegképes könyvelőt keressünk Budapest, 18. kerületi székhelyű cégcsoportunk teljeskörű könyvelési és az ahhoz kapcsolódó feladatainak elvégzésére.

HR Generalista

Cégcsoportunk fő tevékenységei közé tartozik többek között a konténeres hulladékszállítás, mobil wc és mobil kerítések bérbeadás, bontás és gépi földmunka, települési szilárd hulladékgyűjtés, hulladékkezelés, valamint gépjármű- és munkagépjavítás.

Fuvarszervező

Szereted a pörgést, és nem rettensz meg, ha folyton csörög a telefon? Olyan munkát szeretnél, ahol TE irányíthatod dolgokat! Vedd a kezedbe az irányítást, és jelentkezz hozzánk!

Autószerelő

Akár azonnali munkakezdéssel keressük leendő munkatársunkat! Megbízható családias cég, korrekt vezetőség, támogató kollégák várnak!

Tehergépjármű Vezető

Bővülő csapatunkba konténeres és multilftes teherautóra sofőröket keresünk akár azonnali kezdéssel!