Konténer rendelés és sittszállítás – magánszemélyeknek is!

Építkezés, felújítás, bontás, zöldhulladék: az év minden pillanatában aktuális lehet a konténer rendelés és a különböző hulladéktípusok elszállítása. Ebben segítünk!
Konténer rendelés és sittszállítás

Sokan félnek belevágni egy-egy nagyobb felújításba, építkezésbe vagy bontásba a keletkezett hulladék és annak tárolása, elszállítása, kezelése miatt. A jó hírünk viszont az, hogy a megrendelőnek, legyen az akár magánszemély, vagy cég, nem kell emiatt aggódnia. Konténert a legkülönbözőbb munkákhoz kapcsolódóan is lehet bérelni, és praktikusabb mint gondolnánk!

  • Konténeres hulladékszállítás
  • Sittszállítás
  • Lom hulladék szállítása
  • Zöldhulladék szállítása
  • Homokszállítás
  • Sóderszállítás
  • Termőföldszállítás
  • Gépi rakodás

Egy nyár előtti kertrendezés, egy aktuális felújítás, építkezés vagy bontás elengedhetetlen része, hogy a hulladékot megfelelő módon kezeljük az első pillanattól. Magánszemélyként nem sokan jártasak a konténer rendelés világában, de szerencsére kollégáink a több évtizedes tapasztalatnak köszönhetően pontosan fel tudják mérni a megrendelő igényeit, és ehhez választják ki a legmegfelelőbb szolgáltatást és ajánlatot.

Számos lehetőség közül lehet választani

A legtöbb kertet, épületet érintő munka során keletkezik hulladék. Mind praktikussági, mind környezetvédelmi szempontból nagyon fontos, hogy mindig megfelelően kezeljük a keletkezett hulladékot. Az első egyeztetések során érdemes fixálni, hogy milyen célra, hány helyszínre, milyen időtartamra szeretnénk konténert rendelni. Azt is meg kell vizsgálni, hogy milyen típusú és mekkora mennyiségű hulladék fog keletkezni.

Sittszállítás és hulladék feldolgozás

A Merkon Kft. több mint 31 éves tapasztalatának és egyedi ajánlatainknak köszönhetően teljes körű szolgáltatást tud nyújtani a megrendelők számára, és mivel fuvarszervezőink mindig a megrendelő számára legideálisabb ajánlatot dolgozzák ki, minden igényre tudunk megoldást találni, ami konténer: 

Kihelyezés
Csere
Sittszállítás
Hulladékfeldolgozás

A kihelyezésnél a legfontosabb, hogy legyen egy körülbelüli elképzelésünk arról, mekkora és milyen típusú hulladék fog keletkezni. Tevékenységünket 480 darab (4, 8, 10, 12, 15, 30 m3-es, valamint 36 m3-es multiliftes) hulladékgyűjtő konténerrel végezzük Budapesten és vonzáskörzetében. Ebből jól látszik, hogy konténer rendelés esetén mindig a megrendelő igényeihez ajánljuk a legideálisabb megoldást. A különböző méretű hulladéktároló konténereket leginkább általános építkezéskor, bontáskor, lakásfelújításkor keletkező hulladékhoz ajánljuk (sitt, tégla, beton, aszfalt, cserép, vakolat, nyílászárók, deszka, csomagolóanyag, szigetelőanyag, gipszkarton, stb.), de kertrendezéshez, anyagszállításhoz (például föld, sóder, beton, murva, térkő, stb), lomtalanításhoz is szoktuk javasolni. Amennyiben veszélyes hulladék, hullámpala, festékes vödör, kommunális szemét tárolását tervezi, erre nem használhatók konténereink, Ilyen esetben kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot.

Szükség szerint van lehetőség a megtelt konténer cseréjére, abban az esetben is, ha előre nem lehetett ezt látni, megrendelőink zökkenőmentes kiszolgálását a hétfőtől szombatig működő diszpécserszolgálatunk biztosítja.

Ha befejeződött a munka, az elszállítás a következő lépés. Mivel az építkezés, bontás, felújítás során keletkezett hulladék elszállítása a megfelelő környezetvédelmi hatósági engedélyek mellett megfelelő eszközparkot és nagy körültekintést igényel, a hulladékkezelés részfolyamatai során pedig egytől-egyig szigorú előírásoknak kell megfelelni, ezért mindenképpen javasoljuk, hogy egyéni megrendelése során bízza ránk a hulladékszállítás problémáját

Konténer bérlés, sittszállítás, hulladék feldolgozás

Évtizedes tapasztalatunknak és a hazai piac egyik legnagyobb gépparkjának köszönhetően önálló szolgáltatóként biztosítjuk az építési hulladék kezelésének minden fázisát Budapesten és Pest megyében.

Mennyibe kerül a konténer rendelés és a sittszállítás?

Áraink minden esetben egyedileg kerülnek kialakításra, az alábbi árakat tájékoztató jelleggel tüntetjük fel:

  • Tiszta „sitt” hulladék (beton, tégla, cserép, inert hulladék) szállítása és hasznosítása: 5.500 Ft + Áfa / m3 díjtól Budapest területén belül
  • Kevert építési és bontási hulladék: 6.500 Ft + Áfa / m3 díjtól Budapest területén belül

Mi történik a keletkezett hulladékkal?
A konténerszállítás során segítséget nyújtunk megrendelőinknek a szelektív hulladékgyűjtés megszervezésében, továbbá megoldást kínálunk a munkaterületen keletkező veszélyes hulladékok megfelelő kezelésére, elszállítására és ártalmatlanítására is.
A konténerszállítás során mindig a legmodernebb hulladékgazdálkodási előírásokat alkalmazzuk. Kiemelt figyelmet fordítunk a felújítás, építkezés, vagy bontás során keletkezett hulladék saját telephelyünkön történő kezelésére, válogatására és újrahasznosítására. A lehető legnagyobb arányú újrahasznosítás érdekében folyamatosan fejlesztjük az összegyűjtött hulladék kezeléséhez szükséges eszközparkunkat, így sikerült az általunk elszállított hulladékokból 2022-ben több mint 49 500 tonna haszonanyagot leválogatni és újrahasznosítani. 

Egyedi ajánlat konténer rendeléshez és szállításhoz

Kérjen egyedi ajánlatot konténer rendeléshez és sittszállításhoz.