Konténeres sittszállítás

Konténeres sittszállítás Budapesten és Pest megyében

Konténeres sittszállításKonténeres sittszállítás tevékenységünket Budapesten és annak vonzáskörzetében jelenleg 20 darab tehergépjárművel és 250 darab (4, 8, 10, 12, 15, 30 m3-es, valamint 36 m3-es multiliftes) hulladékgyűjtő edényzettel végezzük, melyeket igény szerint térítésmentesen bocsátunk megrendelőink rendelkezésére.

Konténeres sittszállítással (építési és bontási hulladékok) és begyűjtéssel foglakozó vállalkozásunk közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik.

A konténeres sittszállítás szolgáltatásunk az alábbiakkal kiegészülve egy egységes tevékenységi kört alkot

Építési- és bontási hulladékok begyűjtése és szállítása

Lakóházépítés, átalakítás, vagy egy komolyabb beruházás során a sittszállítás jogszerű és megnyugtató megoldása kulcskérdés. Hogy miért érdemes igénybe venni a szolgáltatásunkat? Mert a Merkon Kft. a szolgáltatás keretén belül garantálja Önnek:
  • Sitt-, föld-, homok-, sóder-, termőföldszállítás
  • Sittszállítás gépi rakodással
  • Bontások és földmunkák végzése
  • Mobil toalett bérbeadás
  • Mobil kerítés bérbeadás
  • 6. a rugalmasságot, melyhez a heti hét napon elérhető diszpécserszolgálatunk is hozzájárul, ahol munkatársaink minden kérdésre felelnek;
  • 7. a megbízhatóságot – saját gépjármű műhelyünkben folyamatosan ellenőrzött és karban tartott tehergépjárművek és konténerek garantálják a szolgáltatásának minőségét;
  • +1. 20 éves cégmúlt, melynek során vállalkozásunk a hulladékkezelés területén megszerzett tapasztalata mellett számtalan elégedett ügyfelet tudhat magáénak;

Konténeres sittszállítás díjazás

A kedvezőbb konténeres sittszállítási díjak biztosítása érdekében a túlnyomó többségében építési- és bontási munkálatok során keletkező hulladékot, valamint szelektíven gyűjtött települési szilárdhulladékot az Európai Unió által meghatározott irányelvek szellemében. A konténeres sittszállítás során keletkezett hulladékokat a cégcsoportunk tulajdonában lévő hulladékkezelő telepünkön frakciókra válogatjuk, kezeljük és lehetőség szerint újrahasznosítjuk.

Sittszállítás olcsón? Néhány hazai vállalkozás az elfogadható piaci árak alatti, rendkívül kecsegtető konténeres sittszállítási díjakat kínál, melyek azonban nem minden esetben felelnek meg a hulladékszállításra és a hulladék elhelyezésre vonatkozó jogszabályoknak. A nem szakszerűen végzett konténeres sittszállítás számos esetben komoly problémát okoz az egyes projektek végleges lezárásákor és a használatba vételi engedély kiadásákor. Vállalkozásunk a sittszállítás folyamatában e jogszabályi feltételeknek minden esetben maradéktalanul eleget tesz, biztosítva ezzel megrendelőink teljes megelégedettségét.

Amennyiben szeretné, hogy munkatársunk felvegye Önnel a kapcsolatot, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot.
név:
telefon:
e-mail cím:
visszahívás időpontja:
üzenet:
Merkon Kft.  |  1184 Budapest, Lakatos út 61-63.
Tel.: (06 20) 43 43 434 (hétköznap 6-19 óra között), (06 1) 291-7070
Web:  www.merkon.hu  |  Email: merkon@merkon.hu
Valid CSS  Valid XHTML code
2008. - Brainstorming Design